Schildersbedrijf Welfing
Hege kamp 20
9247 GW Ureterp
Tel: 06-20356490
info@schildersbedrijfwelfing.nl

Schildersbedrijf Friesland

Een ervaren schildersbedrijf in Friesland kan u over het algemeen met meer services van dienst zijn dan enkel de verzorging van het binnen- en buitenschilderwerk. Schildersbedrijf Welfing in Friesland biedt u een zeer uitgebreid dienstenpakket, met onder meer ook onderhouds- en restauratiewerkzaamheden, muurschilderingen, behangwerk, renovatie van houtrot en beglazingswerk. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij mogen onszelf allround meesterschilder noemen en die titel hebben wij natuurlijk niet zomaar gekregen.

Hoge kwaliteit door schildersbedrijf Welfing in Bakkeveen

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van ons schildersbedrijf in Friesland, dan bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat naar wens. Wij staan dan ook garant voor de beste service in combinatie met een betaalbare prijs. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten. Wij zetten ons dan ook in voor zowel particulieren als bedrijven. Vanzelfsprekend kunt u bij ons altijd een offerte op maat aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee.

Neem contact op

Ons schilderbedrijf in Friesland is gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 6 in Bakkeveen. Wij zijn actief door de hele regio. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, over onze mogelijkheden en onze kwaliteiten? Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw persoonlijke informatie. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt een mail sturen naar joswelfing@hotmail.com of bellen naar 06 – 20 35 64 90. Wij zijn u graag van dienst.